Bröllopskoordinator Stockholm

Alla typer av bröllop och fester •

Om oss

En bröllopsplanerare som brinner för sina uppdrag

Sedan starten har vi haft en vision om att erbjuda blivande brudpar ett komplett utbud av tjänster för att deras stora dag ska precis så som de drömt om. Verksamheten har snabbt utvidgats och idag kan vi erbjuda olika paketlösningar för bröllop, jubileum, möhippor och andra festliga tillfällen när du behöver hjälp med koordinering och planering.

Ett stort nätverk med leverantörer för bröllop och fest

Tack vare ett omfattande kontaktnät kan vi på Bröllopskoordinator Stockholm hjälpa dig som ska ordna ett bröllop eller en fest att hålla dig inom din uppsatta budget. Beroende på vilken paketlösning du väljer kan vi förse dig med allt från förslag på catering, lokaler och underhållning till barnpassning och coaching av festens toastmaster. Vi ser till att alla delar av festen koordineras så att du kan luta dig tillbaka och njuta av dagen.

bröllopskoordinator-stockholm-planering-kalender

Vi börjar alltid med en gratis bröllopskonsultation

För oss är det viktigt med ett personligt bemötande och därför börjar vi med att möta dig som är intresserad av våra tjänster för en kostnadsfri konsultation. Tillfället ger dig möjligheter att ställa frågor och vi får en god uppfattning om det uppdrag som du önskar att vi tar hand om.

Vi ser framemot att ta emot att ha dig som kund och förverkliga dina förväntningar och drömmar!

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    När du söker efter en erfaren bröllopskoordinator i Stockholm som kan hjälpa dig att planera alla delar av din stora dag.

    Telefon:

    E-post:

    Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en erfaren bröllopskoordinator i Stockholm som kan hjälpa dig att planera alla delar av din stora dag.

Bröllopskoordinatorstockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Bröllopskoordinator Stockholm kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.