Bröllopskoordinator Stockholm

Alla typer av bröllop och fester •

Bröllopsplanering

Att gifta sig är en av de största händelserna i en persons liv, och att planera den stora dagen kräver ofta både tid och energi. Vi på Bröllopskoordinator Stockholm har resurserna och kunskapen som behövs för att underlätta för er så att allt går smidigt, från den stora helheten till de små detaljerna.

Hos oss kan ni få hjälp med bröllopsplanering som anpassas efter de önskemål ni har, och i den utsträckning som ni upplever att ni behöver understöd från våra experter.

Vi gör det enkelt att arrangera bröllop i Stockholm

Om ni vänder er till oss för att planera bröllop kan ni välja mellan olika omfattningar på våra tjänster. Bland annat kan vi ta hand om allt från att ordna helheten, det vill säga se över leverantörskontrakt, hyra in nödvändig personal och boka tid hos frisörer. Vi har gärna ett uppstartsmöte tillsammans med er under vilket ni får en chans att berätta om era önskemål, och därefter upprättar vi en gemensam checklista över det som behöver ordnas för att er dag skall bli precis som ni önskar.

ringar-bröllop-planering

Professionell hjälp med bröllopsplanering i Stockholm

Några av de tjänster vi erbjuder är, utöver att vi kan hålla ett uppstartsmöte där vi tar fram en checklista för det ni behöver göra:

 • Helhetslösningar – vi ordnar allt praktiskt med ert bröllop
 • Uppstart och koordinering av bröllopsdagen
 • Grundplanering under vilken ni får tips och råd

Ett bra pris för att anlita en bröllopsplanerare

Om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er, eller önskar få mer information om våra olika tjänster inom bröllopsplanering i Stockholm är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss genom de uppgifter ni hittar här på hemsidan.

Vi är måna om att våra kunder skall veta på förhand vad vårt arbete kommer kosta, och när vi vet vilken slags hjälp ni är ute efter kommer ni därför också få veta vårt pris för bröllopsplanerare innan ni väljer om ni vill gå vidare med oss eller inte.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en erfaren bröllopskoordinator i Stockholm som kan hjälpa dig att planera alla delar av din stora dag.

  Telefon:

  E-post:

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en erfaren bröllopskoordinator i Stockholm som kan hjälpa dig att planera alla delar av din stora dag.

Bröllopskoordinatorstockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Bröllopskoordinator Stockholm kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.