Bröllopskoordinator Stockholm

Alla typer av bröllop och fester •

Möhippa

Söker du hjälp för att planera och anordna en möhippa? Då kan vi på Bröllopskoordinator Stockholm stå till din tjänst.

Vi börjar med ett inledande möte där vi går igenom vad du förväntar dig av kvällen som är till för att fira det kommande bröllopet. Det kan vara svårt att få ihop alla deltagare på rätt tid och rätt plats, men genom att överlåta allt till oss kan du och väninnorna slappna av och ha en härlig dag tillsammans.

Vi koordinerar allt i ett möhippa paket

Efter ett första inledande möte anordnar vi dagen eller kvällen efter era önskemål. Att planera möhippa aktiviteter tar en hel del tid i anspråk och därför erbjuder vi olika lösningar där vi tar hand om allt det praktiska. Vi har kontakter med eventföretag och kan lämna många förslag på olika aktiviteter så att ni kan välja någon som passar just er.

Vi tillgodoser era önskemål samtidigt som ni hela tiden har full insyn i planeringen av de olika aktiviteterna. Vi kan självklart även planera och koordinera en svensexa.

möhippa-stockholm-bröllopskoordinator

Låt oss arrangera din möhippa i Stockholm

Oavsett om du anlitar oss för en möhippa eller svensexa skräddarsyr vi allt utifrån dina önskemål. När du låter oss ta hand om koordinationen kan du vara säker på att:

 • Vi samarbetar med eventföretag som har ett brett utbud
 • Gör vårt bästa för att ni ska få en trevlig upplevelse
 • Vi inte kommer att utsätta er för något som vi inte har kommit överens om

Vill du anordna en billig möhippa?

Vårt företag har en gedigen erfarenhet av att planera bröllop och arrangera möhippa i Stockholm med omnejd. Vi arbetar helt och hållet utifrån hur ni vill att väninnans möhippa ska se ut. Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda och vi anpassar varje arrangemang utifrån era önskemål.

Vill ni veta vilka paketlösningar eller enskilda aktiviteter som ingår i vårt utbud är ni varmt välkomna att kontakta oss via någon av kontaktuppgifterna som finns på vår hemsida. Vi ser fram emot att ta emot er som kunder!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en erfaren bröllopskoordinator i Stockholm som kan hjälpa dig att planera alla delar av din stora dag.

  Telefon:

  E-post:

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en erfaren bröllopskoordinator i Stockholm som kan hjälpa dig att planera alla delar av din stora dag.

Bröllopskoordinatorstockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Bröllopskoordinator Stockholm kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.